Επικοινωνήστε μαζί μας +30 26610 23959

Υπηρεσία Concept & Design

 

Είστε νέος πελάτης ή μήπως έχουμε συνεργαστεί μαζί σας στο παρελθόν και χρειάζεστε βοήθεια με ένα συναρπαστικό νέο εγχείρημα;

Όποια και αν είναι η ιστορία σας, αυτή είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού σας μαζί μας.
 

Στην F&B κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά.
‘Oταν πρόκειται να δουλέψουμε μαζί σας σε projects μικρά ή μεγάλα, έχουμε μια έμπειρη και φιλική ομάδα Concept & Design, που είναι στη διάθεσή σας να σας βοηθήσει με όλα τα μεγέθη έργων, από το ξεκίνημα ενός ξενοδοχείου, την ανακαίνιση του Buffet σας, την κουζίνα του εστιατορίου σας.
‘Οποια κι αν είναι η φύση του έργου σας, όλα απαιτούν τα ίδια βασικά στοιχεία, τα οποία χαρακτηρίζουν όλες τις δουλειές μας: Εμπιστοσύνη, γνώση, φροντίδα και εμπειρία.


Μια ενδιαφέρουσα διαδικασία

Συνεργαζόμαστε με όλες τις ομάδες ανθρώπων που συμμετέχουν σε ένα έργο, την ομάδα προμηθειών, την ομάδα αγορών, τους interior designers, τους chef, τους ιδιοκτήτες.
Κάθε άτομο που συμμετέχει σε ένα έργο φέρνει κάτι διαφορετικό στο τραπέζι. Για παράδειγμα, οι designers θέλουν να δουν την ιδέα τους να εκτελείται λεπτομερώς, ενώ οι chef  θέλουν να παρουσιάσουν το φαγητό τους με τον τρόπο που ονειρεύονται και οι υπεύθυνοι  προμηθειών θέλουν να γνωρίζουν ότι τα προιόντα θα αντέξουν στις δυσκολίες χρήσης, πλύσης και αποθήκευσης. 

Θα χρησιμοποιήσουμε τους Καταλόγους μας ως αφετηρία για την επιλογή προϊόντων. Στη συνέχεια θα δουλέψουμε μέσα από την αισθητική και την αίσθηση του χώρου σας, από τα έπιπλα μέχρι το μενού.

Σε αυτή την ενδιαφέρουσα διαδικασία, προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε διαφορετικές απόψεις και ασφαλώς να είμαστε μέσα στον προϋπολογισμό.
Έχουμε τη γνώση για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, ποια προϊόντα σας ταιριάζουν και τελικά τι θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.
Νοιαζόμαστε πραγματικά και έχουμε την υπομονή να δουλέψουμε μαζί σας μέχρι να φτάσουμε στο τέλειο αποτέλεσμα.


Από την άλλη πλευρά, έχουμε συνεργαστεί επίσης στενά με μεμονωμένους εστιάτορες, όπου ενδέχεται να μην υπάρχουν ομάδες ατόμων. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι προτιμότερο να συνεργαζόμαστε στενά με τον chef. 

Σε κάθε περίπτωση γνωρίζουμε το όνειρό σας, έχουμε τον τρόπο να σας βοηθήσουμε να το κάνετε πραγματικότητα και είμαστε μαζί σας εκεί, σε κάθε βήμα.

 
Τα στάδια της υπηρεσίας Σχεδιασμού μας:
 
  1. Συζητάμε  την ιδέα του έργου.
  2. Σας βοηθάμε να συνδυάσετε προιόντα διαφορετικών κατηγοριών.
  3. Αναζητάμε και βρίσκουμε μοναδικά προιόντα όπου χρειάζεται
  4. Σας συμβουλεύουμε για το ποιά προιόντα είναι λειτουργικά για τις ανάγκες σας.
  5. Συναντιόμαστε τακτικά με την ομάδα σας, για την πρόοδο του έργου και ενημερώσεις.
  6. Εκπληρώνουμε τις προθεσμίες σας.
  7. Φροντίζουμε να είστε μέσα στον προϋπολογισμό σας.
  8. Διαχειριζόμαστε όλη τη διαδικασία,  από τον σχεδιασμό μέχρι την παράδοση των προιόντων.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER
ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
 
F&B ΦΩΤΙΑΔΗΣ Α.Ε. 
Εθνική Πέλεκα - Κομπίτσι, Κέρκυρα, Ελλάδα 49100
Τηλ : 2661058565, 23959, 27995
Fax : 2661030588
Email : customers.support@e-fotiadis.gr
Web : www.e-fotiadis.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ