Επικοινωνήστε μαζί μας +30 26610 23959

Εκθεσιακός Χώρος

Είναι αλήθεια ότι οι Κατάλογοι των προιόντων βοηθούν. Ωστόσο η αλληλεπίδραση γίνεται  πιο προσωπική, όταν μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε τα αντικείμενα.
 

Η Έκθεση μας η πηγή της έμπνευσής σας!
Σας ενθαρρύνουμε να συλλέξετε αντικείμενα από διαφορετικές περιοχές και κατηγορίες, να τα αγγίξετε, να τα στήσετε μόνοι σας, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούμε τις αντιδράσεις σας για να καταλάβουμε τι σας συγκινεί. Στη συνέχεια σας καθοδηγούμε σωστά, εξηγώντας σας γιατί ένα προιόν μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και πως σχετίζεται με τις υπόλοιπες επιλογές σας. Εδώ είναι που πρέπει να μας εμπιστευτείτε και να αξιοποιήσετε την γνώση και την εμπειρία μας.

Θα σας συμβουλέψουμε σωστά για το πώς μπορείτε να αποφύγετε μερικές από τις παγίδες που γνωρίζουμε ότι ενδεχομένως να προκύψουν στη διαδικασία του έργου και ποια είναι η καλύτερη λύση για τον προϋπολογισμό σας.

Επίσης η δυνατότητά μας να διαθέτουμε μοναδικά αντικείμενα, σημαίνει ότι μπορούμε να παρέχουμε στα εστιατόρια μοναδικές παρουσιάσεις,  οπότε τελικά γινόμαστε και εμείς ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικής σας ιστορίας.


Καρδιά & Ψυχή
 Αγαπάμε πάρα πολύ αυτό που κάνουμε και έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και την υπομονή να σας οδηγήσουμε σωστά, σε κάθε τύπο έργου.
Εάν έχετε συνεργασθεί μαζί μας στο παρελθόν, τότε γνωρίζετε ότι είμαστε διαφορετικοί.
Βάζουμε την καρδιά και τη ψυχή μας σε ό,τι κάνουμε και είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα. 

Επικοινωνείστε σήμερα μαζί μας για ραντεβού και ελάτε να σας ξεναγήσουμε.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER
ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
 
F&B ΦΩΤΙΑΔΗΣ Α.Ε. 
Εθνική Πέλεκα - Κομπίτσι, Κέρκυρα, Ελλάδα 49100
Τηλ : 2661058565, 23959, 27995
Fax : 2661030588
Email : customers.support@e-fotiadis.gr
Web : www.e-fotiadis.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ