Επικοινωνήστε μαζί μας +30 26610 23959

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


F&B ΦΩΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Κορυφαία επιχείρηση στον Εξοπλισμό Εστίασης και η καλύτερη πηγή έμπνευσης !
 
Με έδρα την Κέρκυρα, η F&B ΦΩΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.  είναι από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις Εξοπλισμού Εστίασης του χώρου, η οποία εξυπηρετεί επιχειρήσεις Ho.Re.Ca και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα. Στα 30 χρόνια της λειτουργίας μας και με αμέτρητα ολοκληρωμένα έργα, έχουμε εξελιχθεί από έναν βασικό Διανομέα σε έναν ηγέτη στον τομέα μας. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, επεκτείναμε τη δραστηριότητά μας, συμπεριλαμβάνοντας παροχές για Ξενοδοχεία, Αναλώσιμα και Είδη μιας χρήσης. Σήμερα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις ολοκληρωμένες λύσεις εκείνες που χρειάζεται κάθε επιχείρηση της Ho.Re.Ca για  να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας το προνόμιο να συνδεόμαστε με χιλιάδες πελάτες και εκατοντάδες προμηθευτές από όλο τον κόσμο.
 

Έκθεση και Κεντρικές Αποθήκες
Η εταιρεία βρίσκεται στο κέντρο του νησιού της Κέρκυρας, με βάση ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ.
Ο μισός χώρος καλύπτεται από το  Showroom και ο υπόλοιπος από το Logistics.
Στον χώρο μας φιλοξενούνται όλα τα προιόντα και οι Συλλογές μας, πράγμα που μας επιτρέπει να παρέχουμε γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.


Τα προϊόντα μας
Διαθέτουμε ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων τροφοδοσίας, σχεδιασμένο για τον επαγγελματία τροφοδότη και κατασκευασμένο με την υψηλότερη ποιότητα και εμπορικά πρότυπα που οι πελάτες μας περιμένουν από εμάς.

Εξοπλισμός εστιατορίου: Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού εστιατορίων από τα μεγαλύτερα brands όπως RATIONAL, ROBOT COUPE, WARING, BRAVILOR, MBM.
Εργαλεία σεφ: Οι πιο δημοφιλείς μάρκες για επαγγελματίες σεφ όπως SANELLI AMBROGIO, VALGOBBIA, SALVINELLI, TRAMONTINA.
Σερβίτσια/Είδη μπουφέ: Το τμήμα των Σερβίτσιων και του Μπουφέ είναι εξέχον μέρος της δουλειάς μας και πλαισιώνεται από τους ηγέτες αυτού του είδους, όπως οι Villeroy & Boch, Shoenwald, Pordamsa, Vista Allegre, Bohemia, Borgonovo, Bormiolli Rocco, Luigi Bormioli, Libbey, Aps, Pinti Inox, Mepra κ.ά. Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων για την κάλυψη των απαιτήσεων των τομέων φιλοξενίας και εστίασης.
Μεγάλη γκάμα προϊόντων τροφοδοσίας: Από Μπλε Ρολά Κουζίνας,  χημικά καθαρισμού και έπιπλα εστιατορίου, έως και είδη κουζίνας, όπως μαγειρικά σκεύη και εξοπλισμός αποθήκευσης τροφίμων, είμαστε το one stop shop για όλες τις ανάγκες εστίασης.



Οι πελάτες μας
Στα 30 χρόνια λειτουργίας μας, δημιουργήσαμε μια σταθερή και συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα περισσότερων από 3.500 πελατών στον τομέα του Foodservice και Hospitality Business, οι οποίοι μας εμπιστεύονται και βρίσκονται σταθερά κοντά μας.
Το μερίδιο αγοράς μας είναι μακράν το μεγαλύτερο στην περιοχή, σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό μας. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλο το νησί (περίπου 3500 πελάτες) και σε περιπτώσεις Ξενοδοχειακών Αλυσίδων με Κεντρικές Συμφωνίες, παραδίδουμε όπου το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Ελλάδα.


Το όραμά μας
Το όραμά μας είναι αυτό που μας δίνει μια αίσθηση κατεύθυνσης και προορισμού, ενώ παράλληλα καταγράφει τη φιλοδοξία μας να είμαστε οι καλύτεροι σε ό, τι κάνουμε. Είναι η βάση για αυτό που όλοι υποστηρίζουμε ως εταιρεία.

Οι αξίες μας
Βάζουμε τους πελάτες μας στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε.
Εκτιμούμε, προκαλούμε και επιβραβεύουμε τους ανθρώπους μας και ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αυξάνουμε τη βιώσιμη οικονομική απόδοση της επιχείρησής μας.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER
ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
 
F&B ΦΩΤΙΑΔΗΣ Α.Ε. 
Εθνική Πέλεκα - Κομπίτσι, Κέρκυρα, Ελλάδα 49100
Τηλ : 2661058565, 23959, 27995
Fax : 2661030588
Email : customers.support@e-fotiadis.gr
Web : www.e-fotiadis.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ